Openingsfeest

Een goed begin is het halve werk! Dus een openingsfeest die niet vergeten zal worden is erg belangrijk. Wij bij Puur* Events snappen na jaren aan ervaring wat leidt tot een succesvol openingsfeest die bij blijft, zowel voor de werknemers als voor de nieuwe (potentiële) klanten.

LAAT ONS JOUW OPENINGSFEEST ORGANISEREN

Openingsfeest organiseren

Hoe vaak vindt een openingsfeest plaats? Juist, maar één keer! Dus moeten concept en uitvoering van jouw openingsfeest 100% kloppen. Laat dit aan ons over en wij zorgen voor een onvergetelijke opening waarbij de zintuigen worden geprikkeld. Een opening voor zakenrelaties of medewerkers met gezin? Wij matchen de invulling van jouw bedrijfsopening met het gastprofiel. Knip je een lintje door of pak je het groots aan met vuurwerk? Netwerkborrel met een bitterbal of feestelijke food market? Stijlvol jazztrio als entertainment of een kermis met acts en attracties? Wij creëren de juiste balans tijdens het organiseren van jouw opening!

Waarom een openingsfeest onvergetelijk moet zijn

Een openingsfeest vindt maar één keer plaats. Een tweede kans krijg je niet. Juist daarom is het belangrijk dat jouw openingsfeest onvergetelijk is. Voor dit belangrijke moment wil je zorgen voor een unieke beleving met wow-factor. Alles moet 100% kloppen. Wij zorgen voor een complete beleving van begin tot eind die jouw gasten nog lang na blijft. Een openingsfeest met impact!

Voorbeelden van openingsfeesten

Binnenkort een openingsfeest op de planning en op zoek naar ideeën? Bekijk onderstaande voorbeelden van feesten en laat je inspireren! Zo hebben wij een openingsfeest georganiseerd voor Talen Vastgoed BV. Alles kon: van los gaan op het springkussen tot je nagels laten doen bij de nagelsalon. Een ander voorbeeld zijn de twee unieke openingsfeesten voor het nieuwe kantoorpand van Tesla. De ene dag voor zakenrelaties, de andere dag voor medewerkers en hun partners. Wij zorgden op beiden dagen voor heerlijk eten, goede muziek en een perfecte sfeer. Bekijk beiden casussen hier.

Puur Feesten

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid