• Expertise

 • Corporate Events

  Een onvergetelijk bedrijfsevenement tot in de puntjes verzorgd

  Het is zover! Tijd voor een event. Tijd om te laten zien waar u voor staat en wat uw bedrijf zo speciaal maakt. Is er een reden? Een nieuw product, een jubileum, een nieuwe vestiging of een gezellig bedrijfsuitje? Of is het gewoon tijd om kurken te knallen, het leven te vieren en klanten en personeel te verwennen? Laat ons uw bedrijfsevenement speciaal maken. Advies, organisatie en uitvoering… wij beheersen het evenementenambacht. Prikkelend en innovatief.

  Wij organiseren perfect verzorgde zakelijke evenementen voor 50 tot aan 1500+ personen. Compleet van A tot Z. Concentreert u zich op uw gasten, dan zorgen wij voor de rest! Inspiratie nodig? Bekijk hier onze originele feestthema’s voor een onvergetelijk bedrijfsfeest.

  Een strak gepland en onbezorgd event

  Hebt u zelf al nagedacht over de locatie? Heeft deze de juiste uitstraling? Is hij goed bereikbaar, ook bij slecht weer of onverwachtse files? En de catering. Liefde gaat tenslotte door de maag… Wij helpen u door het stellen van de juiste vragen. Uitstraling, locatie, catering, entertainment is nog maar het begin. Wij zijn het geheime ingrediënt. Wanneer alle wensen bekend zijn, kan de basis worden gelegd voor een strak gepland en onbezorgd evenement! Een voorbeeld?

  Stapels Puur* eventcases vindt u hier.

 • Relatie- en marketing events

  Sterke belevenisconcepten voor een affectieve binding

  Wilt u de relatie met uw klant versterken? Wilt u uw product of dienst op een bijzondere manier onder de aandacht brengen? Of gaat u een stap verder en wilt u een (eerste) kennismaking uitbouwen naar een relatie voor lange termijn?

  Puur* Events is gespecialiseerd in het ontwikkelen van sterke belevenisconcepten. Wij smeden een oersterke affectieve binding tussen uw doelgroep en uw product/dienst. Hoe sterker de binding, hoe krachtiger het effect en het gunnen! Wij helpen u de juiste snaar te raken… indien gewenst ook bij de pers!
  We prikkelen, maken nieuwsgierig en steken boven het maaiveld uit, zodat we voor uw marketingevent de free publicity genereren waarmee uw merkbeleving zich als een olievlek uitbreidt…

  Stapels Puur* marketing eventcases vindt u hier.

 • Teambuilding en incentives

  Teamspirit, passie en verbinding!

  Een team is sterker dan de eenzame cowboy of -girl. Wilt u de onderlinge verbondenheid binnen uw organisatie verhogen? Bent u benieuwd welke teamrollen uw medewerkers vervullen? Of is het tijd om het rendement van de teams binnen uw organisatie vergroten? Hak dan NU de knoop door.

  Laat een incentive of teambuilding programma op uw afdeling werken als secondelijm. IJzersterke verbinding, effectiviteit en glad samenwerken. Voor elk team een op maat gemaakt programma. Samengesteld door professionals op het gebied van outdoor activiteiten, survivals, teamtrainingen en workshops.

 • Congres organisatie

  Concentreert u zich op de inhoud, wij zorgen voor de rest!

  Uw organisatie heeft ervoor gekozen om een congres of symposium te organiseren. Inhoudelijk een mooie uitdaging, qua organisatie een tijdrovende en ingewikkelde klus. Een congres is 24 uur. Dag en nacht. Puur* Events neemt de organisatie graag voor u uit handen. Concentreert u zich op de inhoud? Dan zorgen wij voor de rest. Ons team denkt en bedenkt. Het gaat om die extra mijl. En die geven we graag. Wij hebben de expertise, ervaring en de referenties… Stap voor stap richting uw meest perfecte meeting, congres of seminar. Voor twintig of tweeduizend personen? Wij bieden voor elk aantal het volledige Puur* pakket.

  U kunt ook elk onderdeel los aan ons toevertrouwen

  • Administratie
  • Hotelservice
  • Logistiek
  • Partner- en overige sociale programma’s
  • Strakke organisatie
  • Afsluitend diner, feest of…

  Stapels Puur* congrescases vindt u hier.

 • puurevents.nl © 2016 | Algemene voorwaarden