• Corporate Events

  Een onvergetelijk bedrijfsevenement tot in de puntjes verzorgd

  Het is zover! Tijd voor een event. Tijd om te laten zien waar u voor staat en wat uw bedrijf zo speciaal maakt. Is er een reden? Een nieuw product, een jubileum, een nieuwe vestiging of een gezellig bedrijfsuitje? Of is het gewoon tijd om kurken te knallen, het leven te vieren en klanten en personeel te verwennen? Laat ons uw bedrijfsevenement speciaal maken. Advies, organisatie en uitvoering… wij beheersen het evenementenambacht. Prikkelend en innovatief.

  Wij organiseren perfect verzorgde zakelijke evenementen voor 50 tot aan 1500+ personen. Compleet van A tot Z. Concentreert u zich op uw gasten, dan zorgen wij voor de rest! Inspiratie nodig? Bekijk hier onze originele feestthema’s voor een onvergetelijk bedrijfsfeest.

  Een strak gepland en onbezorgd event

  Hebt u zelf al nagedacht over de locatie? Heeft deze de juiste uitstraling? Is hij goed bereikbaar, ook bij slecht weer of onverwachtse files? En de catering. Liefde gaat tenslotte door de maag… Wij helpen u door het stellen van de juiste vragen. Uitstraling, locatie, catering, entertainment is nog maar het begin. Wij zijn het geheime ingrediënt. Wanneer alle wensen bekend zijn, kan de basis worden gelegd voor een strak gepland en onbezorgd evenement! Een voorbeeld?

  Stapels Puur* eventcases vindt u hier.