Online evenement

Puur* Events is expert op het gebied van verbinden van mensen, online is hier geen uitzondering op. Onze online event specialisten zorgen voor onvergetelijke online feesten, bedrijfsuitjes en allerlei andere soort online teambuilding evenementen. Eén ding is zeker, je collega's zullen dit niet vergeten.

Vergroot de teamspirit met een online evenement!

Online evenement organiseren

Terugblikken met je collega’s op het afgelopen kwartaal, je klanten informeren over een nieuw product of potentiële klanten laten zien wat je in huis hebt. Soms is het organiseren van een online evenement de beste keuze! WKR verantwoord en voor veel gasten toegankelijker om aan deel te nemen. Ideaal! Maar hoe zorg je voor de verbinding tussen zender en ontvanger tijdens een online evenement en welke tools heb je nodig? Wij gaan je daarbij helpen! In overleg met jullie zorgen wij voor een goed script, mooie locatie (indien nodig), de beste techniek en een fantastisch event. Wij denken graag met je mee om zo een online evenement met een mooi programma te organiseren!

Online evenement op maat

Een online evenement kan natuurlijk van alles zijn, dus waar begin je met organiseren? Geen zorgen, wij regelen het graag voor je van begin tot eind! Laat ons weten wat de wensen zijn en laat de rest aan ons over. Een online evenement op maat naar jouw wensen en doelstellingen. Volledig Coronaproof en vooral heel erg gezellig! Wil je het teamverband versterken met online teambuilding? Of vul je je programma liever in met een online feest op maat? Boek een online evenement op maat en vergroot het teamspirit.

Voordelen van een online evenement

Het organiseren van een online evenement heeft veel voordelen. Zo zullen minder deelnemers verhinderd zijn door drukte: een online evenement kan gewoon tussendoor vanuit huis. Een ander groot voordeel is dat de kosten per bezoeker bij een online evenement veel lager liggen dan bij fysieke evenementen. Wat daarnaast heel fijn is, is dat een online evenement je team sterker maakt in deze tijd van corona. Het vergroten van de teamspirit is juist nu extra belangrijk!

Voorbeelden van online evenementen

Wij hebben een breed aanbod aan online evenementen. Welke past het beste bij het gezelschap? De Online Talkshow is een leuk voorbeeld van een populair en gepersonaliseerd online evenement. Tijdens de Talkshow kun je informatie delen, zoals de jaarcijfers, maar tegelijkertijd ook je deelnemers vermaken. Een ander voorbeeld van een evenement dat verbindt is de Online Bob Ross Workshop. Liever een combinatie van de beste onderdelen die online gespeeld kunnen worden? Dan is de spannende en flitsende Puur Game Show wat voor jouw groep! Bekijk deze en andere online evenementen hier.

Puur Feesten

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid