> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Adyen

“Het was weer fantastisch”

- Adyen

5

De uitdaging

Voor de derde keer op rij mochten wij het jaarlijkse company event van Adyen organiseren. Aan ons de uitdagende taak om de twee voorgaande evenementen te overtreffen. Een uitdaging, maar één die wij niet uit de weg gaan. Wat dit voor ons betekent? Out of the box denken, verschillende WOW-effecten creëren en er voor zorgen dat 950 energieke fanatiekelingen niet verveeld raken. Een sportief dagprogramma, een fantastisch festival (incl. kermisattracties) en een knallend feest als afsluiter!

950 gasten
Pampus en Sugar City

Sportief dagprogramma

We begonnen de dag met een heerlijke kop koffie, vers gemaakt door onze barista die op de kade de groep opwachtte. De groep ging per boot naar Forteiland Pampus. Na een korte overtocht, kon het programma pas echt beginnen. We zijn begonnen met een Army Drill, even goed wakker worden. Daarna waren er verschillende activiteiten waar de gasten vrijblijvend aan deel konden nemen: van een zeepkistenrace tot schermen en van een wijnproeverij tot RIB varen. De middag eindigde met een borrel, een korte overtocht per boot terug naar het vaste land om vervolgens per touringcar naar Sugar City te worden gebracht.

Waanzinnig avondprogramma

Na de sportieve dag is het tijd voor feest! Het parkeerterrein van Sugar City was omgetoverd tot festivalwalhalla. Het was zoals een festival hoort te zijn én beter! Een goede DJ, verschillende foodtrucks,  Silent Disco, een Karaokecaravan, diverse kermisattracties (met o.a. een polyp, grijpmachines en een draaimolen) en nog veel meer! We begonnen het avondprogramma met hét finalespel. Wie gaat er met de winst vandoor? Een spannende kamelenrace was wat volgde en zodra de winnaar bekend was, kon de champagne worden geopend. Rond 22:00 uur werd de groep uitgenodigd om naar binnen te gaan voor een knalfeest met de band Session. Ook een medewerker van Adyen heeft een plekje op het podium gekregen om zelf een set van 45 minuten te draaien. De avond werd afgesloten door een bekende DJ uit de scene en de voetjes gingen van de vloer!

Event Manager

Daisy

Daisy

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Daisy op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.