> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

AkzoNobel

"Na deze dag hadden we onze doelen weer helemaal helder, was de creativiteit aangeboord en wisten we meer van elkaar als collega's. Geweldig effectief concept!"

- Jan Jansen

5

De uitdaging

Een teambuildingsdag organiseren voor 100 medewerkers van verschillende nationaliteiten, met samenwerking en de bedrijfswaarden als centrale thema’s.

100 gasten
De Arendshoeve

Zo maakten wij dit event tot een succes

Met 100 medewerkers één schilderij creëren…dat is een uitdaging! AkzoNobel stelde, in overleg met onze creatieve coach, een afbeelding samen waar de waarden van de organisatie in terugkwamen. De afbeelding werd ingetekend op 24 verschillende schilderdoeken, samen een geheel vormend. Tijdens de teambuilding schilderden alle deelnemers een stukje van de afbeelding, waarna het eindresultaat werd gepresenteerd. De dag werd afgesloten met een shared diner. Zo konden de gasten hun ervaringen uitwisselen en elkaar nog beter leren kennen.

Puur Effect

Met honderd mensen één schilderij tot stand brengen: dat is al teambuilding genoeg. Voor ons niet! Voor extra verbinding zorgden wij naast het creatieve gedeelte voor speeddate sessies onder leiding van een professioneel trainer. Met originele opdrachten en out of the box vragen leerden collega’s die elkaar nooit eerder zagen elkaar in een uur tijd goed kennen. Effectief en leuk!

Event Manager

Daisy

Daisy

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Daisy op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.

Deze evenementen maakten wij ook tot een succes