Chanel Benelux

Bedrijfsfeest

De uitdaging

Organiseer een memorabele bedrijfsfeest voor Chanel Fashion Day waarbij de medewerkers van Chanel Benelux op een unieke manier kennismaken met Amsterdam.

Bedankt voor de mooie geslaagde dag in Amsterdam!

Zo maakten wij dit event tot een succes

De dag startte in het American met koffie, thee en zoete snacks. Vervolgens organiseerden we een fotoshoot, compleet met Amsterdamse tulpen. Varen is een must tijdens een bezoek aan de hoofdstad, Mokum is immers het mooist vanaf het water. Dus lieten we onze gasten aan boord om te genieten van de grachtengordel èn smakelijke lunchgerechten. Na een korte tocht werden de gasten afgezet bij het Tassenmuseum voor een rondleiding en meeting. Vervolgens lag de boot weer klaar voor de reis naar House of Bols. Tijd voor een tour en korte cocktailworkshop. Een passende afsluiter? Naar de Chanel Boutique!

Puur* Effect

Een dag in Amsterdam is altijd bijzonder, maar unieke elementen op maat maken het extra speciaal. Zo serveerden we in samenwerking met het Tassenmuseum petit fours in de vorm van kleine Chanel tasjes en ook in het museum zelf hingen een aantal klassieke Chanel tassen. Tijdens de cocktailworkshop shakten de gasten een speciaal voor Chanel bedacht recept. Kortom: elk detail klopte!

Toch meer inspiratie nodig? bekijk dan de pagina met andere succesvolle bedrijfsfeesten die wij georganiseerd hebben en waar wij enorm trots op zijn.

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Nikki

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Nikki op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid