> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

DYAS

We praten nog na over deze bijzondere dag in Amsterdam. Alles was tot in de puntjes georganiseerd, helemaal geweldig!

- DYAS

5

De uitdaging

Een dynamische, memorabele dag in Amsterdam organiseren voor 200 medewerkers, waarbij gebruikmakend van verschillende locaties.

200 gasten
Diverse locaties in Amsterdam

Zo maakten wij dit event tot een succes

Een speciaal event in Amsterdam organiseren ter ere van het 50-jarig jubileum: dan is een origineel dagprogramma op zijn plaats. We ontvingen het gezelschap bij The Harbour Club, een restaurant aan het IJ met allure. Hier meerde de salonboot aan voor een tocht door de Grachtengordel. Na een uur varen meerde het schip aan en begeleidden onze hostessen de groep naar een luxe oase van rust in de drukke stad. Op de binnenplaats genoot iedereen van een lunch, met entertainment van een jazz trio en table magician. Na de lunch werden de gasten wederom aan boord verwelkomd voor deel twee van de rondvaart. De tocht eindigde bij The Harbour Club, waar een borrel plaatsvond.

Puur Effect

Met diverse extra’s maakten we dit jubileumevent nóg specialer. Petit fours met bedrijfslogo bij ontvangst, champagne aan boord om te toasten op het gouden jubileum en luxe amuse bites. Als extraatje tijdens de rondvaart regelden we een ontmoeting met het beroemde Amsterdamse muziekbootje en een spectaculaire flyboard demonstratie onderweg. Daarnaast waren exclusieve proeverijen van kaviaar, oesters, pata negra en champagne onderdeel van het luncharrangement.

Event Manager

Daisy

Daisy

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Daisy op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.