DYAS

Jubileum

De uitdaging

Een dynamische, memorabele bedrijfsfeest in Amsterdam organiseren voor 200 medewerkers, waarbij gebruikmakend van verschillende locaties.

Alles was tot in de puntjes georganiseerd, helemaal geweldig!

Zo maakten wij dit event tot een succes

Een speciaal event in Amsterdam organiseren ter ere van het 50-jarig jubileum: dan is een origineel dagprogramma op zijn plaats. We ontvingen het gezelschap bij The Harbour Club, een restaurant aan het IJ met allure. Hier meerde de salonboot aan voor een tocht door de Grachtengordel. Na een uur varen meerde het schip aan en begeleidden onze hostessen de groep naar een luxe oase van rust in de drukke stad. Op de binnenplaats genoot iedereen van een lunch, met entertainment van een jazz trio en table magician. Na de lunch werden de gasten wederom aan boord verwelkomd voor deel twee van de rondvaart. De tocht eindigde bij The Harbour Club, waar een borrel plaatsvond.

Puur* Effect

Met diverse extra’s maakten we dit jubileumevent nóg specialer. Petit fours met bedrijfslogo bij ontvangst, champagne aan boord om te toasten op het gouden jubileum en luxe amuse bites. Als extraatje tijdens de rondvaart regelden we een ontmoeting met het beroemde Amsterdamse muziekbootje en een spectaculaire flyboard demonstratie onderweg. Daarnaast waren exclusieve proeverijen van kaviaar, oesters, pata negra en champagne onderdeel van het luncharrangement.

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Daisy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Daisy op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid