Engie

Jubileumfeest

De uitdaging

Organiseer een onvergetelijk jubileumfeest voor een groep die al het een en ander heeft meegemaakt.

Het was een geweldige avond! Dank voor alles...

Zo maakten wij dit event tot een succes

Door te kiezen voor een locatie met een wow-factor, was de ontvangst al één groot feest. Het thema voor deze avond was Great Gatsby en dit was door de hele avond goed te zien. Qua decoratie hebben we ons echt uitgeleefd, van ballonnen wolken tot een veren explosie, niks was te gek. De tonen van het Jazz Trio kwamen de gasten al tegemoet en zij werden feestelijk onthaald door onze steltenloopster. De gasten vielen van verbazing in verbazing want bij binnenkomst stond er alweer een uitgelichte champagnetoren op hen te wachten. Bij Great Gatsby denken wij aan the bigger, the better en dat was deze avond ook echt het geval!

Puur* Effect

De ontvangst liep geleidelijk over in een knalfeest met de waanzinnige band HotTown. Ook hebben wij aan de mensen gedacht die niet zo’n fan zijn van het met de voetjes van de vloer gaan. Er was een goochelaar die zich mobiel tussen de gasten begaf en hen sportief “bij de neus nam”, een sneltekenaar legde de mensen op een humoristische manier vast en er waren diverse proeverijen gedurende de avond. Een avond als deze wil je natuurlijk niet vergeten! Daarom hebben wij alle gasten bij binnenkomst door onze fotograaf vast laten leggen. Na afloop hebben wij van deze portretfoto’s een foto mozaïek van gemaakt zodat de gasten bij het zien van dit kunstwerk altijd even terug kunnen gaan naar deze fantastische avond. Wij zeggen niet voor niets: beleven, genieten, onthouden!

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Marjolein

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Marjolein op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid