Fosag

Relatie evenement

De uitdaging

Organiseer een internationaal relatie evenement voor brancheorganisaties, met perfecte balans tussen kennis delen en ontspanning.

jullie hebben onze relaties echt kunnen verrassen. Geweldig!

Zo maakten wij dit event tot een succes

Twintig internationale brancheorganisaties uitnodigen: dan wil je indruk maken! Geen haast, met genoeg tijd voor zowel zakelijke als informele gesprekken. Dat vraagt om gedegen programma met flair. Trots, schildersambacht en innovatie stonden centraal, wij bedachten daarop aansluitend een verwenprogramma door het Nederland van de Gouden Eeuw. Door middel van een zintuigenroute proefden, zagen, roken en voelden de gasten onze geroemde schilderkunst. Een unieke kennismaking met Edam, Enkhuizen en Broek in Waterland. Uiteraard met privévervoer, lunch en uitstekende gidsen.

Puur* Effect

Een relatie event is meer dan een dagje uit. Een inhoudelijke connectie met je organisatie is essentieel! Dus stuurden wij Fosag – de vereniging van schildersbedrijven – naar het mekka van het schildersambacht. Zien is immers snappen. Zo gingen onze gasten tijdens deze dag op audiëntie bij een top vakman in schilder en decoratietechnieken. Daarnaast leidde een gids het gezelschap rond in Waterland, waar verschillende dorpen bekend staan om speciale verf en kleurtechnieken. Het lunchrestaurant in Edam dompelde de gasten onder in de sfeer van de schilderachtige tijden van Rembrandt en Vermeer. Terug naar de basis!

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Edward

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Edward op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid