> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

FOX Networks Group

Was echt top om samen op te zetten, jullie expertise koppelen met onze bedrijfsinfo. Alleen maar positieve berichten vanuit ons bedrijf inclusief management!

- Manon

5

De uitdaging

Een concept bedenken voor een verbindende citygame op maat, waarin de kernwaarden van de organisatie naar voren komen.

120 gasten
Centrum Amsterdam

Zo maakten wij dit event tot een succes

Meer dan 100 werknemers verbinden met het bedrijf èn elkaar tijdens een fanatieke strijd? Het kan allemaal in een activiteit. Speciaal voor FOX© ontwikkelden we de FOX Hunt©, gebaseerd op het principe van de Vossenjacht. Dwars door Amsterdam, in interactieve vorm en vragen op maat, verbonden met de bedrijfswaarden. Zes managers bevonden zich als “vos” in het speelgebied. Geheel in kostuum, onderdeel van de stad maar toch opvallend. De teams kregen een kaart waarop locaties stonden aangegeven en een telefoon met app om deze te activeren. Bij ieder punt lag een vraag of opdracht, wat weer punten of hints opleverde. Een fanatiek spel waarbij collega’s elkaars ware ik zagen.

Puur Effect

Een programma waarin de waarden van het bedrijf moeten terugkomen: dat is geen kwestie van op de knop drukken en produceren. Daarom uitgebreid spraken we uitgebreid met onze contactpersoon om wensen, doelen en kernwaarden in beeld te krijgen. De kernwaarden werden in het spel verwerkt door iedere vos te koppelen aan een van de zes bouwstenen van het bedrijf. Ook de opdrachten die op de betreffende locatie, waren toegespitst op die specifieke kernwaarde. Ook lieten we het bedrijfslogo terugkomen in alle exclusief ontwikkelde spelmaterialen. Het resultaat? Verbinding tussen spel, bedrijf en spelers!

Event Manager

Nadieh

Nadieh

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Nadieh op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.

Deze evenementen maakten wij ook tot een succes