> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Grote Filantropische Instelling

Wat een geweldige reis, het was beter dan ik had verwacht! Tijdens het event kregen we al veel complimenten en positieve reacties, na het event volgenden er nog veel meer. Bedankt voor deze geweldige ervaring!

4

De uitdaging

Organiseer één onvergetelijk jubileumfeest voor huidige partners, potentiële partners maar ook voor de medewerkers. Belangrijk is dat de waarden van dit bedrijf terugkomen in het evenement en dat het een onvergetelijke dag wordt.

250 gasten
Taets - Zaandam

Onvergetelijk 10-jarig jubileum event

Centraal deze dag stond het bedanken van de gasten voor hun inzet, het informeren over de nieuwe richting van het bedrijf en het vieren van het 10-jarig bestaan. De dag bestond uit verschillende onderdelen: In de ochtend werden er verschillende kleinere meetings georganiseerd voor een selecte groep deelnemers.  Vanaf 12:00 uur begon het dagprogramma voor alle deelnemers. De gasten werden in de tuin ontvangen met een heerlijke foodmarket. Uiteraard alles biologisch en duurzaam, in lijn met  de waarden van deze organisatie. Na ruim een uur lunch vond er een informatieve bijeenkomst met bekende sprekers plaats. Deze werd gevolgd door een korte break en vervolgens een informatieve sessie met verschillende panel discussies. Gebruikmakend van verschillende ruimtes werd de boodschap van “What’s now” naar “What’s next” overgebracht.  Tijdens het avondprogramma werd er een heerlijk diner in een industriële fabriek geserveerd.  De industriële look and feel i.c.m. de strak gedekte tafels was een prachtig gezicht. Een event om nooit te vergeten!

Wat maakt dit evenement zo goed?

Het gehele event wás zoals de organisatie, van entree tot dessert. Duurzame badges van bloemzaadjes papier, bamboe keycords, de herkenbare look & feel van het bedrijf… Alles was één geheel. Het was herkenbaar en de waarden van de organisatie waren de rode draad van het evenement. Tel daar de bijzondere sprekers, de heerlijke catering en de prachtige locatie bij op en je hebt dé ingrediënten voor een waanzinnig en onvergetelijk evenement!

Event Manager

Nikki

Nikki

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Nikki op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.