H&M

Personeelsfeest

De uitdaging

Organiseer een verrassend eindejaarsfeest voor het management van H&M Nederland, gebaseerd op de recente H&M commercial.

We hebben een onvergetelijke avond gehad, alles klopte precies. We komen zeker bij jullie terug!

Zo maakten wij dit event tot succes

De avond startte met een exclusief diner op één van de mooiste locaties in Amsterdam: het sprookjesachtige In De Waag. Vervolgens werd het gezelschap door meisjes in Notenkraker outfit naar de feestlocatie gebracht. En waar voel je je meer glamorous dan tussen de sterren zelf? Nergens! Daarom vond dit feest plaats op een wel heel bijzondere locatie: Madame Tussauds. De gehele locatie en het entertainment stond in het teken van de H&M Commercial. Grote rode dozen met een gouden strik, kerstbomen en feestelijke ballonnen. Uiteraard op een chique manier. Tevens zorgden we ervoor dat de gasten ieder hun kerstpakket ontvingen. Een geslaagde avond geheel in stijl van het bedrijf!

Extra Puur* Effect

Madame Tussauds als locatie? Nee, ook de meest spectaculaire locaties hebben dat beetje extra nodig. In dit geval boekten wij de band The Tour, die samen met de DJ een complete muzikale beleving neerzette. Als kers op de taart was daar nog “Candyland”, waar de gasten zelf snoep konden scheppen. Ouderwets smullen!

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Daisy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Daisy op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid