> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

ICT Group

Wow, wat een fantastische avond! Geweldige locatie, top entertainment en zeer professionele organisatie. We praten er nog over na!

- ICT Group

5

De uitdaging

Organiseer een dynamisch jubileumevent op een bijzondere locatie voor meer dan 1000 gasten.

1050 gasten
SS Rotterdam

Zo maakten wij dit event tot een succes

Speciaal voor ICT Group toverden we het schip SS Rotterdam om tot complete feestbeleving. Start met een ontvangst, fotomoment en borrel op het dek. Genieten van het bijzondere uitzicht op de Rotterdamse skyline en quality time. Dé manier om een feest ontspannen te starten. Vervolgens openden verschillende koks hun foodkraam en genoten de gasten van een dynamisch diner. Informeel, gezellig en voor iedereen ruime keuze. Van visbar tot pizzapunten, van pastaburgers tot salades! Tegelijkertijd was er een groot entertainmentaanbod. Van klassieke casinospelen tot VR Experience, van wellness salon tot Game Museum. Zanger Jeroen van de Boom sloot het event af, met spectaculaire vuurwerkshow als kers op de taart.

Puur Effect

Een feest op een locatie als de SS Rotterdam is geen dagelijkse kost. Om het extra bijzonder te maken matchten we de aankleding helemaal aan op het schip: zo kwam de unieke sfeer van het schip extra goed naar voren. Het entertainment verspreidden we over meerdere ruimtes. Zo maakten de gasten kennis met de verschillende zalen en sferen. Daarnaast waren er diverse rondleidingen over het schip, waarbij gidsen verrassende verhalen deelden. Ook genoten de gasten van een rondvaart door de Rotterdamse haven. Per tender of turbovaart op een rubber power boat!

Event Manager

Daisy

Daisy

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Daisy op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.