Mavo Schravenlant

Officiële opening

De uitdaging

Twee officiële openingen organiseren van hetzelfde schoolgebouw. Het eerste openingsevenement voor medewerkers met hun gezin, de tweede opening voor wethouders, architecten en lokale prominenten.

Uitstekend georganiseerd!

Zo maakten wij dit event tot een succes

Twee openingen achter elkaar met twee uiteenlopende gastprofielen, dat vraagt om twee unieke evenementen! Voor wethouders en andere “officiële gasten” organiseerden we een opening met toespraak van de directeur, onthullingsstrik en uitleg van de architecten. Daarnaast was er in het openingsprogramma tijd voor een rondleiding, gevolgd door een afsluitende borrel met hapjes. Voor medewerkers en gezinnen pakten we op verzoek extra uit. Zo was er een uitgebreider diner in de vorm van diverse foodtrucks met als extraatje een professionele barista. Voor de jonge gasten was er iets heel speciaals: een snoepworkshop! Zelf suiker smelten, smaken leren kennen en lolly’s maken. Uniek en onvergetelijk!

Puur* Effect

Een nieuw pand heeft altijd een bijzonder verhaal. In dit geval zorgde een beschermde diersoort voor een behoorlijke vertraging in de bouw: vleermuizen! De organisatie besloot dit nest ordeverstorende diertjes een rol te geven tijdens de opening. Wij regelden het vleermuisaccent in bepaalde details. Zo had de snoepkraam vleermuizen snoepjes in het assortiment en regelden we vleermuizen gadgets voor in het fotohokje. Ook belangrijk in een steriel, nieuw pand: aankleding! Onze lichtexpert zorgde met lampen dus voor extra sfeer en bij onze ballonnenleverancier sloegen we groot in!

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Daisy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Daisy op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid