Ministerie van Binnenlandse Zaken

Relatie evenement

De uitdaging

Ervoor zorgen dat een congres op drie locaties voor 2000 relaties en medewerkers samensmelten met een sterk thema. Daarnaast zorgen voor een balans tussen informatief en entertainment.

De effectmeting bij onze gasten is zeer hoog! Dank jullie wel!

Zo maakten wij dit event tot een succes

Het congres bestond uit een vol en logistiek uitdagend programma: een aaneenschakeling van workshops, entertainment, voordrachten en meetings verdeeld over Cruise Terminal Rotterdam, Hotel New York en het opleidingsinstituut voor binnenvaartschippers. We verbonden drie locaties tot fictieve stad, waarbij futuristische hostessen zorgden voor voelbare verbinding door actieve begeleiding van de gasten. De lunch vond niet plaats in de congresomgeving, maar op een rondvaartschip. Dé manier om interactie en spontane ontmoetingen te stimuleren. De gasten konden kiezen uit twee themaschepen: Toen en Nu.

Puur* Effect

Op een lange congresdag zijn bijzondere extra’s om de aandacht vast te houden ontzettend belangrijk. Zo lieten we Karin Bloemen een optreden op maat verzorgen en kreeg onze fictieve stad een eigen burgemeester, die het welkomstwoord verzorgde. Daarnaast kregen alle congresgasten een plattegrond van de fictieve stad. Niemand verloren of verdwaald, gevoel van verbinding, groots effect!

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Edward

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Edward op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid