Ministerie van Defensie

Productpresentatie

De uitdaging

Het Ministerie van Defensie presenteert een nieuw systeem aan 300 medewerkers. Aan ons de taak om met de productpresentatie daaropvolgend een dynamisch middagprogramma samen te stellen, waarbij collega’s van verschillende afdelingen elkaar beter leren kennen, verbonden raken en werken aan teambuilding.

Geweldige dag gehad! Top georganiseerd!

Zo maakten wij dit event tot een succes

Na een zelf georganiseerd ochtendprogramma, startte om 12 uur de door Puur* Events verzorgde middagactiviteiten. De aftrap bestond uit een gezamenlijke start met een krachtige Haka workshop. Goed voor de energie, met positief effect op de team spirit! Vervolgens begonnen de deelnemers aan een activiteit van hun voorkeur. Rekeninghoudend met de diversiteit binnen de groep was er ruime keuze: van een fanatiek potje Expeditie Robinson tot een rondvaart over de Amsterdamse grachten, van bonbons maken tot action painting. Voor ieder wat wils!

Puur* Effect

Driehonderd mensen van te voren individueel laten kiezen hoe ze hun middag in willen vullen. Natuurlijk kun je werken met mail, excelbestanden en roosters. Onze ervaring leert echter dat dit chaos veroorzaakt. Om dat te voorkomen ontwikkelden we speciaal voor deze dag een strakke, snelle online omgeving waar alle deelnemers hun voorkeuren konden opgeven. Op de dag zelf kregen de gasten een gekleurd polsbandje, corresponderend met de gekozen activiteit. Zo kregen we iedereen efficiënt op de juiste plek en genoot iedereen zonder gedoe van de activiteiten.

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan de pagina met andere productpresentaties die wij georganiseerd hebben en waar wij enorm trots op zijn.

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Nikki

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Nikki op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid