Oosterberg Groep

Open dag

De uitdaging

Een bedrijfspand omtoveren voor een fantastisch evenement. Niet voor één, maar twee open dagen met verschillende doelgroepen. Op dag 1 de voltallige directie, op dag 2 medewerkers met gezinnen.

oog voor detail en samenwerking!

Zo maakten wij dit event tot een succes

Een onvergetelijke open dag organiseren? Zorg voor een betoverende aankleding! Wij maakten van een functionele bedrijfsloods een Winter Wonderland Paradijs. Op de eerste dag genoot de directie van een vruchtbare netwerksessie met heerlijke hapjes en drankjes. Begeleiding van een top notch jazzband maakte het helemaal af. Dag 2 was bestemd voor medewerkers en hun families. Met knusse kraampjes verspreid over de locatie was er voor iedereen wat lekkers: noodles, Hollandse salades, haring, stamppot, Italiaanse pasta en pizza. Een glaasje Gluhwein maakte de winterbeleving helemaal af! Ook voor de kinderen was er volop vermaak: van VR-lab tot springkussen!

Puur* Effect

Rollende keukens op eigen terrein! Met een ouderwets lopend buffet kom je tenslotte niet meer weg. Knusse kraampjes met lekkernijen terwijl een akoestische band op de achtergrond gezellige muziek speelt. Het resultaat? Een relaxed, informeel diner!

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Sophie

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Sophie op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid