> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Palletcentrale

Palletcentrale 50 jaar, wat een geweldig feest, helemaal top! We praten er nog over na!

- Mandy Rizzo

4

De uitdaging

Organiseer een onvergetelijk jubileumfeest voor het personeel, familie, zakelijke relaties en vrienden. Dit moet niet zomaar een feestje worden, maar een event waarbij iedereen meegenomen wordt in verhaal van de 50 jarige Palletcentrale. Een event dat raakt en verbindt. Er moet teruggeblikt worden naar de start van het bedrijf, maar ook naar het heden en de toekomst. Ook het gevoel van trots moet in het event naar voren komen. Een mooie uitdaging die wij niet uit de weg gaan.

600 gasten
Eigen locatie

50-jarig jubileum

In 2016 organiseerde Puur* Events al eerder het personeelsfeest op eigen locatie van de Palletcentrale. Een personeelsfeest met teambuilding, sportieve activiteiten, lekker eten en divers entertainment. Nu in 2019 moesten we een paar stappen verder vanwege het 50 jarig bestaan. Uiteraard doen we dat heel graag!

Event communicatie

Maanden voor aanvang van het event informeerde Puur het personeel en relaties van de Palletcentrale over het feestjaar en werd er stil gestaan bij wat bereikt is. Men werd middels een uitgedacht communicatieplan meegenomen in de voorpret.

Intieme start

Op de dag zelf organiseerden wij tijdens het middagprogramma diverse activiteiten voor het personeel, partners en kinderen: Een stormbaan, schermworkshop, Archery Tag, Action Painting en vele andere uitdagende  spellen. Ook aan de “kleintjes” werd gedacht: Puur plaatste een springkussen, een mini bioscoop, knutselhoek en verzorgden wij zelfs een oppas service. Onbezorgd genieten voor iedereen tijdens deze feestelijke dag.

Spetterende avond

De middag liep geleidelijk over in de avond. Alle zakelijke relaties, familie en vrienden voegden zich bij het personeel voor de opening van het feest, dat startte met een foodtruck festival. 12 verschillende foodtrucks stonden op het terrein opgesteld om alle 600 gasten te voorzien van een divers aanbod aan overheerlijke gerechten. Na de borrel en de foodmarket was het tijd voor feest! De deuren van de “Palletcentrale Club” werden geopend en alle gasten keken hun ogen uit: De loods was omgebouwd tot een hippe club! De muziek werd verzorgd door de band HotTown, DE muzieksensatie van het jaar. Het optreden van de band werd afgewisseld met een optreden van de Divas of the World. Om er voor te zorgen dat niemand deze avond zou vergeten, konden de gasten zich vast laten leggen bij de sneltekenaar of de fotospiegel. Ook kon iedereen zich in de watten laten leggen bij de nagelstyliste of de barbershop. Als klap op de vuurpijl werd de avond afgesloten met een optreden van niemand minder dan Jan Smit. Een WAANZINNIG, onvergetelijk jubileum.

Event Manager

Edward

Edward

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Edward op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.