Stater

Jubileumfeest

Vraag van de opdrachtgever

Organiseer een onvergetelijk jubileumfeest voor onze medewerkers, dit ter ere van het 25-jarig jubileum van Stater.

Bedankt voor ons memorabele feest en de fijne samenwerking!

Zo maakten wij dit event tot een succes

In Studio 21 staat beleving centraal. In een compleet verbouwde studio zorgden wij voor een onvergetelijke avond compleet met Great Gatsby thema. De gasten werden warm onthaald op de rode loper en we voorzagen iedereen van een lekker glas prosecco. De avond werd ingeluid met een aantal optredens door onder andere de directie en de coverband Session. Met de grootste hits en de beste classics zorgde Session voor een geweldige show. In de karaokebar werd de vloer overgelaten aan het eigen zangtalent van Stater. Vervolgens werden de foodstations geopend, waar de chefs ter plekke diverse gerechten bereidden. Het feest werd tijdens de slotact groots afgesloten. Een absoluut hoogtepunt!

Extra Puur* Effect

Een magische locatie er nóg magischer uit laten zien, dat kan best lastig zijn. Toch hebben wij het voor elkaar gekregen! Met behulp van licht, geluid en een enorm LED scherm werd er een unieke beleving gecreëerd voor de gasten. Ook het glow in the dark pakket zorgde voor een extra bijzonder effect in het donker. Als kers op de taart kreeg het feest nog een upgrade door twee geweldige cocktailbars. Een memorabel event!

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Marjolein

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Marjolein op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid