Tesla

Officiële opening

De uitdaging

Een officiële opening voor het nieuwe kantoorpand van Tesla moest spectaculair geïntroduceerd worden. Dit kwam uiteindelijk neer op het organiseren van twee openingsevents, verdeeld over twee dagen. Op de ene dag voor zakenrelaties, op de andere dag medewerkers en hun partners.

We hadden geen betere opening kunnen hebben!

Zo maakten wij dit event tot een succes

Tesla verhuisde naar een nieuw kantoorpand in Amsterdam en dit was de grand opening! Zowel voor alle medewerkers als zakenrelaties was dit de mogelijkheid om het pand voor het eerst te bekijken. Wij zorgden op beide dagen voor de juiste sfeer. De juiste muziek werd op het juiste moment gedraaid, er waren verschillende mogelijkheden qua consumpties (waaronder een sapbar en een Coronabar) en de gasten konden in de game room racen in de race simulator. Heerlijk eten, goede muziek en een perfecte sfeer: alles wat nodig is voor een geslaagd evenement.

Puur* Effect

Het nieuwe kantoorpand er nog spectaculairder uit laten zien dan het van zichzelf al is. Het kan lastig zijn om het “werkgevoel” tijdens een feest op eigen locatie los te laten. Wij kunnen dit als geen ander! Niet alleen zag de locatie er anders uit dan anders, ook het entertainment deed het alledaagse werk en beslommeringen verdwijnen, waardoor de officiële opening van het pand een groot succes werd.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan de pagina met andere succesvolle officiële openingen die wij georganiseerd hebben en waar wij enorm trots op zijn.

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Edward

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Edward op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid