Tesla

Relatie evenement

De uitdaging

Een relatie-evenement organiseren voor een bijzondere afsluiting van de Europese Rally voor zakenrelaties op het parkeerterrein van Tesla Amsterdam.

Een geweldige zomerse beleving op onze alledaagse werkplek

Zo maakten wij dit event tot een succes

Na de intensieve Europese Rally verlangen de deelnemers naar een ontspannen samenzijn waarbij niets hoeft. Wij zorgden voor genoeg ruimte om lekker bij te komen en gezellig bij te kletsen. De culinaire omlijsting paste volledig bij het zomerse thema: een heerlijke BBQ, sappenbar, speciaalbieren, cocktails: op en top zomers! Ook was er een koffie piaggio voor een goede shot cafeïne. Gitarist Carlos Vamos creëerde met zijn ontspannen tunes voor een extra zomerse sfeer. Na de barbecue nam de DJ het over met meer uptempo beats. Een geslaagd relatie-evenement met een knallende afsluiter!

Puur* Effect

Een kaal parkeerterrein veranderen in sfeervolle borrel- en feestlocatie. Geen klein klusje! Op het terrein plaatsten wij een stretchtent voorzien van zomerse decoratie. Steigerhouten tafels, zitzakken, sfeerverlichting, houten kratten, lampionnen: in no-time werd de saaie parkeerplaats een gezellige zomerse beleving!

Toch meer inspiratie nodig? bekijk dan de pagina met andere relatie evenementen die georganiseerd zijn door ons team waar wij enorm trots op zijn.

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Edward

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Edward op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid