Triodos

10-jarig jubileum

De uitdaging

Combineer een jubileum, open huis en familiedag tot één event. Tweeënhalve week de tijd vanaf de eerste offerte aanvraag tot de uitvoering!

Professioneel, snel en onvergetelijk georganiseerd!

Zo maakten wij dit event tot een succes

Een kantoorpand zo omtoveren om gasten het gevoel te geven dat zij op een unieke feestlocatie zijn? Geen probleem! Bij de organisatie van deze feestelijke open dag zorgden we ook weer voor een unieke beleving. Een grote tent op het terrein met dj en dansvloer en in het pand zelf diverse workshops en activiteiten voor de kinderen. Een ritje op de segway, film kijken in de kinderbioscoop of toch liever een bijzondere workshop volgen: alles was mogelijk. Bovendien sloot de dag tot in de kleinste details aan op het DNA van Triodos: duurzaam en verantwoord!

Puur* Effect

Natuurlijk, we organiseerden al talloze open dagen, evenementen op eigen locatie en familiedagen. Maar binnen 2,5 week? Dat was een nieuwe uitdaging! Het offertetraject doorlopen, afspreken op locatie om de wensen te bespreken en dan nog één week om alles samen te brengen tot een onvergetelijk evenement. Met onze jarenlange ervaring, kennis en stressbestendigheid merkte onze klant niets van de korte doorlooptijd en kregen zij eenzelfde evenement als ieder ander.

Toch meer inspiratie nodig? bekijk dan de pagina met andere jubileums die wij georganiseerd hebben en waar wij enorm trots op zijn.

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Jordy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Jordy op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid