> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Triodos

Professioneel, snel en onvergetelijk georganiseerd!

- Kim van Veen, Triodos

5

De uitdaging

Combineer een open huis, jubileumevenement en familiedag tot één event. Tweeënhalve week de tijd vanaf de eerste offerte aanvraag tot de uitvoering!

Zo maakten wij dit event tot een succes

Een kantoorpand zo omtoveren om gasten het gevoel te geven dat zij op een unieke feestlocatie zijn? Geen probleem! Bij de organisatie van deze feestelijke open dag zorgden we ook weer voor een unieke beleving. Een grote tent op het terrein met dj en dansvloer en in het pand zelf diverse workshops en activiteiten voor de kinderen. Een ritje op de segway, film kijken in de kinderbioscoop of toch liever een bijzondere workshop volgen: alles was mogelijk. Bovendien sloot de dag tot in de kleinste details aan op het DNA van Triodos: duurzaam en verantwoord!

Puur Effect

Natuurlijk, we organiseerden al talloze open dagen, evenementen op eigen locatie en familiedagen. Maar binnen 2,5 week? Dat was een nieuwe uitdaging! Het offertetraject doorlopen, afspreken op locatie om de wensen te bespreken en dan nog één week om alles samen te brengen tot een onvergetelijk evenement. Met onze jarenlange ervaring, kennis en stressbestendigheid merkte onze klant niets van de korte doorlooptijd en kregen zij eenzelfde evenement als ieder ander.

Event Manager

Edward

Edward

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Edward op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.