> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Wolters Kluwer

Wat was het leuk afgelopen donderdag, hoor alleen maar positieve reacties, iedereen vond het een geslaagde dag, ook de directie. Bedankt voor de goede zorgen.

- Annemieke

4

De uitdaging

Meerdere malen per jaar organiseren wij events voor Wolters Kluwer. In deze case: de jaarlijkse Sportdag. Hoe wij het iedere jaar weer vernieuwend en leuk maken? Een creatief programma, een andere locatie en gegarandeerd gezelligheid.

250 gasten
SCHC Bilthoven

Jaarlijkse sportdag

Competitie staat bij de medewerkers van Wolters Kluwer hoog in het vaandel en ieder jaar strijden zij dan ook de strijd der strijden. Wie gaat er met de felbegeerde titel vandoor? Verschillende activiteiten komen deze dag aan bod. Van traditionele activiteiten als voetbal, hockey, korfbal en volleybal tot meer authentieke activiteiten als Kubb, Knock the Blox, Stokvangen en boogschieten. Zo’n 2,5 uur actief zijn met je collega’s verhoogt het teamgevoel. Uiteraard denken we ook aan de gasten die helemaal geen competitie willen. Voor hen organiseerden wij een BBQ workshop.

Waarmee hebben wij het verschil gemaakt?

Wij hebben niet alleen de activiteiten verzorgd maar ook parkeerbegeleiding, sporthostesses, wedstrijdleiding, EHBO en een eventmanager. Zo zorgen wij ervoor dat ALLE deelnemers onbezorgd kunnen genieten van hun dag uit.

Event Manager

Edward

Edward

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Bel Edward op 088-7887020 of stuur ons een bericht met jouw event wensen.