Wolters Kluwer

Sportdag

De uitdaging

Meerdere malen per jaar organiseren wij events voor Wolters Kluwer. In deze case: de jaarlijkse Sportdag. Hoe wij het iedere jaar weer vernieuwend en leuk maken? Een creatief programma, een andere locatie en gegarandeerd gezelligheid.

Iedereen vond het een geslaagde dag!

Jaarlijkse sportdag

Competitie staat bij de medewerkers van Wolters Kluwer hoog in het vaandel en ieder jaar strijden zij dan ook de strijd der strijden. Wie gaat er met de felbegeerde titel vandoor? Verschillende activiteiten komen deze dag aan bod. Van traditionele activiteiten als voetbal, hockey, korfbal en volleybal tot meer authentieke activiteiten als kubb, blokken stapelen, stokvangen en boogschieten. Zo’n 2,5 uur actief zijn met je collega’s verhoogt het teamgevoel. Voor de mensen die niet aan de sportactiviteiten konden deelnemen, organiseerden wij een BBQ workshop.

Volledige ontzorging

Wij hebben niet alleen de activiteiten verzorgd maar ook parkeerbegeleiding, sporthostesses, wedstrijdleiding, EHBO en een eventmanager. Zo zorgen wij ervoor dat ALLE deelnemers onbezorgd kunnen genieten van deze dag.

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Edward

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Edward op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid