> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Over ons

Wij geloven niet in water bij de wijn, wij geloven in Puur

Diversiteit is onze kracht

Van grootse personeelsevenementen tot bedrijfsuitjes, van bijzondere dagprogramma’s tot openingen en marketing events: diversiteit is onze kracht. Wij brengen grootschalige evenementen tot grote hoogtes, maar maken ook kleinere mijlpalen onvergetelijk speciaal. Als full service evenementenbureau met meer dan 20 jaar ervaring snappen we wat nodig is om jouw evenement tot een succes te maken. Transparant, persoonlijk, ambachtelijk, enthousiast en innovatief. Dat maakt het verschil. Alles al gezien en meegemaakt? Wij bewijzen het tegendeel!

Het team

Ons team bestaat uit ervaren specialisten èn jonge event enthousiastelingen met frisse blik. Met oog voor detail, neus voor trends en een flinke dosis energie maken wij het verschil. Maak hier kennis met de mensen die zorgen dat jouw event beter, scherper en spraakmakend is.

Anna-Maria
Anna-Maria

Edward
Edward

René
René

Daisy
Daisy

Sophie
Sophie

Nikki
Nikki

Nadieh
Nadieh

Bart
Bart

Jordy
Jordy

Marjolein
Marjolein

Steven
Steven

Nina
Nina

Milou
Milou

Anouk
Anouk

Irina
Irina

Jos
Jos

Charlotte
Charlotte

Michelle
Michelle

Estelle
Estelle

Jenny
Jenny

Mathilde
Mathilde

Sophia
Sophia

Nicole
Nicole

Wouter
Wouter

Pascal
Pascal

Kom jij ons team versterken?

Wij hebben altijd plek voor nieuw evenement talent! Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan:

Dit is hoe we te werk gaan

1. Interesse?

Wij vernemen graag al je wensen! Je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via de website, maar met net zo veel plezier komen wij bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

2. Vrijblijvende offerte

Wij gaan met je wensen aan de slag en sturen je een vrijblijvende offerte met een overzicht van de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

3. Puntjes op de i en akkoord

Samen met jou maken we de offerte en het programma helemaal passend. Zodra wij de bevestiging krijgen dat we jullie feest mogen organiseren, starten we met de voorbereidingen. We zetten de puntjes op de i en bevestigen alle opties bij onze partners.

4. Draaiboek

Een week voor het evenement ontvang je het draaiboek. Hierin staat het gedetailleerde programma en zie je wat je kunt verwachten vóór, tijdens en na het event. In het draaiboek vermelden we ook alle contactpersonen en telefoonnummers. Wij zijn klaar voor een perfecte uitvoering!

5. Event

Jullie genieten en wij doen de rest. Onze eventmanager zorgt er op de avond voor dat alles vlekkeloos verloopt. Jullie worden volledig ontzorgd en beleven met de gasten een onvergetelijk evenement.

6. Evaluatie

Voor je het weet is het feest alweer voorbij. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Wij nemen contact met je op voor een evaluatie waarin we graag alle feedback horen. Is alles naar wens geweest of zijn er nog punten ter verbetering?

Kennismaking of brainstorm?

Je bent van harte welkom op een van onze drie kantoren, gevestigd in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Het voordeel? Op iedere plek optimale lokale kennis en connecties met de pareltjes van de regio.

Puur Events Amsterdam
Puur* Events Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 328
1012 RW Amsterdam

Puur Events Utrecht
Puur* Events Utrecht

Oudegracht 304
3511 PK Utrecht

Puur Events Rotterdam
Puur* Events Rotterdam

Boompjes 412
3011 XZ Rotterdam

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies, tips en inspiratie.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten.

Stuur een bericht
Ga naar het contactformulier

Puur Events