Over ons

Diversiteit is onze kracht

Beleven, Genieten, Onthouden

Van grootse personeelsevenementen tot bedrijfsuitjes, van bijzondere dagprogramma’s tot openingen en marketing events: diversiteit is onze kracht. Wij brengen grootschalige evenementen tot grote hoogtes, maar maken ook kleinere mijlpalen onvergetelijk speciaal. Als full service evenementenbureau met meer dan 20 jaar ervaring snappen we wat nodig is om jouw evenement tot een succes te maken. Transparantpersoonlijkambachtelijkenthousiast en innovatief. Dat maakt het verschil. Alles al gezien en meegemaakt? Wij bewijzen het tegendeel!

Wij zijn Puur*

Onze offerte prikkelt van creativiteit en inzicht. Entertainment, locaties, mensen. We kennen ze allemaal. We weten wat naadloos past, welke onderdelen op welk moment werken. Is het niet 100% raak? Dan sturen we vrijblijvend weer een aangepaste offerte. Totdat er alleen maar voorpret rest en geen losse eindjes. Gewoon omdat we dit al jaren doen. We snappen het. Wij regelen met plezier jouw feest. Van pril begin tot spetterend eind. Kijk rustig rond op onze website en mail, bel 088-7887020 of stel een vraag via het contactformulier! Wij helpen je graag verder!

Puur* Events team

Ons team bestaat uit ervaren specialisten èn jonge event enthousiastelingen met frisse blik. Met oog voor detail, neus voor trends en een flinke dosis energie maken wij het verschil. Maak hier kennis met de mensen die zorgen dat jouw event beter, scherper en spraakmakend is.

Edward

CEO
  

Anna-Maria

COO
  

Nikki

Event Manager
  

Pascal

Office Manager

Marjolein

Event Manager
  

Jordy

Event Manager
  

Tieme

Marketing Manager
  

Maria

Event Manager
  

Dana

Event Manager
  

Myrthe

Event Manager
  

Maud

Event Manager
  

Dit is hoe wij te werk gaan

Interesse?

Wij vernemen graag al je wensen! Je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via de website, maar met net zo veel plezier komen wij bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende offerte

Wij gaan met je wensen aan de slag en sturen je een vrijblijvende offerte met een overzicht van de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Puntjes op de i en akkoord

Samen met jou maken we de offerte en het programma helemaal passend. Zodra wij de bevestiging krijgen dat we jullie feest mogen organiseren, starten we met de voorbereidingen. We zetten de puntjes op de i en bevestigen alle opties bij onze partners.

Draaiboek

Een week voor het evenement ontvang je het draaiboek. Hierin staat het gedetailleerde programma en zie je wat je kunt verwachten vóór, tijdens en na het event. In het draaiboek vermelden we ook alle contactpersonen en telefoonnummers. Wij zijn klaar voor een perfecte uitvoering!

Event

Jullie genieten en wij doen de rest. Onze eventmanager zorgt er op de avond voor dat alles vlekkeloos verloopt. Jullie worden volledig ontzorgd en beleven met de gasten een onvergetelijk evenement.

Evaluatie

Voor je het weet is het feest alweer voorbij. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Wij nemen contact met je op voor een evaluatie waarin we graag alle feedback horen. Is alles naar wens geweest of zijn er nog punten ter verbetering?

Puur Feesten

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid