• Puur Amsterdam

  Een bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren? Wij nemen u graag de zorgen uit handen. Al sinds 1996 bieden wij mogelijkheden voor een gezellig teamuitje in Amsterdam; de stad waarvan ons hart sneller gaat kloppen!

  Amsterdam: de perfecte stad voor een uitje

  Amsterdam is uniek en zit vol verrassingen. Met Puur* Amsterdam weet u zeker dat u de mooiste plekjes ziet. De grachten in al hun glorie, authentieke steegjes in de Jordaan, de spanning van de Wallen en de mooie hofjes in het centrum. Iedere straat haar eigen verhaal, iedere brug zijn geschiedenis. De haastige fietsers, vrolijke straatmuzikanten en de levendige avonden: Amsterdam wacht op u!

  Uw bedrijfsuitje in Amsterdam compleet verzorgd

  Als u bij ons uw uitje of teambuildingactiviteit boekt, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij hebben de beste contacten in de stad, kennen de leukste gidsen & spelmakers en weten de lekkerste restaurants te vinden. Wij brengen al deze lijntjes bij elkaar en zorgen zo voor een onvergetelijk uitje. Geen zorgen, alleen de voorpret. Heerlijk toch?

  Onze leukste uitjes in Amsterdam

  Wij hebben talloze leuke uitjes in de hoofdstad in ons aanbod. Denk bijvoorbeeld aan:

  Een bedrijfsuitje op maat

  Onze programma’s zijn op meerdere manieren in te vullen. Maatwerk is dus geen probleem! Een chic diner met uw zakenrelaties op een boot? Of juist gezellig borrelen met uw team? Ook het combineren van programma’s is geen probleem. De exacte invulling van het programma bepaalt de prijs en daarom sturen we u altijd een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen. Samen met u stellen we het perfecte arrangement samen.