• Puur Proces

  U wilt een event organiseren. En wat dan? Stap voor stap.

  Koffie bij u of bij ons? Kennismaken en luisteren.

  Wij absorberen elk detail en elke overweging. We gaan het hele event met u door. Vullen aan en bedenken soms ter plekke. Slijpen en aanvullen kan altijd later nog. We laten creativiteit en durf toe.

  Eerste offerte. Knal! Gelijk ons idee mét budgetindicatie.

  Alle onderdelen en gedachten op een rij. Vrijblijvend, maar onweerstaanbaar.
  Zo zijn we. Nu begint het schieten en complimenteren. De geniale ideeën houden we…de rest passen we aan tot het bijna perfect is.

  Tweede en vaak definitieve offerte

  Meestal is dit de echte schot in de roos. Maar dat hoeft niet.

  Draaiboek

  Het gaat om de details. Duidelijk en scherp.

  Event

  Op dit soort momenten zijn we op ons best. We groeien op zo’n dag. Voor ons is de dag pas voorbij als de laatste de sleutel in het slot doet om af te sluiten. En dat zijn wij altijd. Met een grote glimlach. Want dat is de kick en de reden waarom we dit ambacht hebben gekozen.

  The day after

  En dan is het nog niet voorbij. De laatste loodjes, de laatste spullen, de laatste taken van het draaiboek. Een goed event suddert altijd na.

  Evaluatie

  Het is voorbij. Fris bespreken we het event. Zijn de doelen behaald? Was u tevreden? Wat waren de reacties? Hebben we u extra kunnen verrassen met een eventorganisatie die zoveel verder gaat dan de Nederlandse standaard. We hopen van wel. Want we willen liever niet een one-night stand klant. We willen meer en vaker en dat is bijna altijd het geval.