• Puur Utrecht

  Een bedrijfsuitje in Utrecht organiseren? Wij nemen u graag de zorgen uit handen. Al sinds 1996 hebben wij ervaring in het organiseren van uitjes in Utrecht; de stad van onze dromen!

  Beleef een onvergetelijk uitje in Utrecht

  Utrecht: de leukste studentenstad van Nederland. Bruisend in het hart van het land! De centrale ligging, compacte indeling en gezellige sfeer maken de stad perfect voor een bedrijfsuitje! De Dom die trots boven de stad uit torent, de Oudegracht in al haar pracht, historische monumenten en een levendig stadsleven. Of u nu overdag of ’s avonds komt: op deze stad wordt u verliefd. Welkom in Utrecht!

  Complete organisatie van uw bedrijfsuitje in Utrecht

  Een uitje boeken bij Puur Utrecht betekent een uitje zonder zorgen. U de voorpret, wij de rest! Wij werken met de beste partners , kennen de leukste spelmakers en gidsen en weten de lekkerste restaurants te vinden. Ook beschikken we over een eigen vergaderruimte aan de Oudegracht; De Grote Werf. Al deze elementen brengen we samen zodat u een fantastisch uitje beleeft. Uw enige taak? Genieten van het uitje en uw team!

  Onze leukste teamuitjes in Utrecht

  Wij hebben talloze leuke teamuitjes in Utrecht in ons aanbod. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  Een bedrijfsuitje op maat

  Bij Puur Utrecht is maatwerk geen probleem, want onze programma’s zijn op verschillende manieren in te vullen. Meerdere programma’s combineren? Een walking dinner op chic of juist eetcafé stijl? Een hapje en drankje toevoegen aan uw arrangement? Het is allemaal mogelijk. Wij maken een offerte met een prijs op basis van uw wensen, budget en groepsgrootte. Uiteraard geheel vrijblijvend. Wij maken uw uitje memorabel!