Personeelsfeest

Wil jij een geweldig evenement verzorgen voor jouw collega's en hen uit hun dak laten gaan? Laat Puur* Events dan de meest onvergetelijke personeelsfeest ooit voor jullie organiseren. Velen zijn je voor gegaan. Van grote tot kleine feesten, wij maken er een spectaculaire belevenis van die bij blijft!

Een avond vol spektakel

Personeelsfeest organiseren

Een goed personeelsfeest organiseren is niet alleen leuk, maar zorgt ook voor verbinding. Samen stilstaan bij genomen hobbels, successen vieren en waardering uitspreken: een succesvol personeelsfeest zorgt voor gemotiveerde medewerkers en sterke teams. Heb je er binnenkort een op de planning? Wij maken het gegarandeerd onvergetelijk: van eerste idee tot uitvoering. Zet je je medewerkers in het zonnetje door het organiseren van een personeelsfeest vol entertainment? Of wordt het een personeelsdag om teams en doelstellingen te verbinden en verbeteren? Of een combinatie? We hebben het allemaal al eens gedaan en weten wat werkt!

Activiteiten personeelsfeest

Een personeelsfeest is een belangrijk moment. Je wilt dan ook dat dit een unieke beleving is voor de medewerkers die ze nog lang bij blijft. Om deze dag onvergetelijk te maken hebben wij de meest leuke en populaire activiteiten voor je in petto. Wat dacht je van een casinotafel met croupier? Of vermaak je gezelschap met een betoverende act van een table magician. Ook populair bij onze personeelsfeesten: proeverijen. Verwen jouw gasten bijvoorbeeld met een overheerlijke likeur proeverij. Onze activiteiten maken van jouw personeelsfeest een avond vol spektakel!

Originele ideeën personeelsfeest

Wij hebben veel originele ideeën om jouw personeelsfeest net dat beetje extra flair te geven. Kies bijvoorbeeld voor een themafeest. Laat je gasten hun mooiste parelkettingen uit de kast trekken tijdens ons Great Gatsby themafeest. Past deftig niet zo in het straatje van jouw medewerkers? Ga dan voor een Vrienden van… personeelsfeest. Compleet met oer-Hollandse kroegsfeer en halve liter biertjes. Heb je zelf originele ideeën voor jouw personeelsfeest? Laat het ons weten! Jij vertelt wat je leuk lijkt, wij regelen de rest!

Personeelsfeest op eigen locatie

Het organiseren van een personeelsfeest op eigen locatie heeft veel voordelen. Niet alleen is dit zeer gunstig, ook scheelt dit een hoop extra kosten. Personeelsfeesten die gehouden worden op eigen locatie zijn namelijk onbelast. Dit heeft te maken met de Werkkostenregeling (WKR-regeling). Daarnaast kan dit zorgen voor een positieve associatie met je bedrijf. Of het nou gaat om jullie parkeerterrein, bedrijfsloods of kantine: wij toveren jouw eigen locatie om tot een indrukwekkend feest walhalla!

Cases van onze geweldige personeelsfeesten!

Organiseer je binnenkort een personeelsfeest en ben jij op zoek naar ideeën? Bekijk de onderstaande cases van onze succesvolle personeelsfeesten en laat je inspireren! Zo organiseren wij (al sinds 2012) jaar na jaar onvergetelijke personeelsfeesten voor Wolters Kluwer! Of wat dacht je van het spektakel die wij op meerdere locaties, voor meer dan 750 man, hebben georganiseerd voor Adyen? Laat je hier inspireren door deze en andere cases van succesvolle personeelsfeesten!

Puur Feesten

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid