Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes… klinken simpel maar niks is minder waar, want een geslaagd bedrijfsuitje zorgt voor echt verschil! De groepsgroottes waar wij mee werken kunnen variëren van tientallen tot honderden tegelijk bij één uitje. Zorg voor verbinding binnen het team met behulp van de verschillende teambuilding activiteiten tijdens jullie bedrijfsuitje.

Van teambuilding tot bijzonder dagprogramma

Organiseer het leukste bedrijfsuitje

Wil je pas écht indruk maken op jouw gasten? Organiseer dan het leukste bedrijfsuitje met verrassende activiteiten zodat ze deze niet snel zullen vergeten. Voor het organiseren van een bedrijfsuitje met wow-factor staan wij voor je klaar. We weten precies wat werkt en hoe we de doelstellingen van je bedrijf kunnen bereiken. Nog niet helemaal uit over welk effect je wilt bereiken met jouw bedrijfsuitje? Geen probleem! Ook daar helpen we je graag bij. Wij zetten alles in om van deze dag een succes te maken. Van cateraar tot buschauffeur, we kennen de allerbesten!

Bedrijfsuitjes ideeën

We hebben oneindig veel ideeën om van jouw bedrijfsuitje een doeltreffend event te maken met impact! Laat ons weten wie je uit wil nodigen voor jouw bedrijfsuitje en wij verzorgen een (dag)programma op maat, passend bij de doelgroep. Begin de dag bijvoorbeeld met een sportieve activiteit en sluit deze af met een netwerkborrel. Of ga juist voor een meer informatieve activiteit zoals een workshop of proeverij. Ook slim: combineer jouw uitje met een vergadering op het water. Terwijl een inspirerend uitzicht voorbij trekt genieten jouw gasten van een hapje en drankje. Benieuwd naar onze ervaringen en andere ideeën voor bedrijfsuitjes? Neem vrijblijvend contact met ons op en we denken graag met je mee!

Wij organiseren de beste bedrijfsuitjes op locatie

Soms is een bedrijfsuitje op eigen locatie de beste keuze. Niet alleen is dit gemakkelijk, het is ook nog eens kostenefficiënt door de WKR-regeling. Wij organiseren de beste bedrijfsuitjes op locatie, en verzorgen dit tot in de puntjes. Wat er ook op de planning staat, wij zorgen ervoor dat dit naar de locatie gebracht wordt! Aan aankleding zal het uiteraard niet ontbreken; alles voor de ultieme beleving waardoor jouw gasten met open mond het terrein zullen betreden. Het beste en meest bijzondere bedrijfsuitje op eigen locatie organiseren wij graag voor je! Dit wordt een dag om nooit te vergeten.

Puur Feesten

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid