Jubileumfeest

Het jubileumjaar van jouw bedrijf is eindelijk aangebroken! Dit vraagt om een grootse viering. Door onze jarenlange ervaring snappen wij wat nodig is om jullie jubileumfeest een groot succes te maken. Lichtshows, optredens of attracties? Niks is te groot voor een geslaagde jubileumfeest!

Maak jouw mijlpaal origineel en onvergetelijk

Jubileum organiseren

Eindelijk is het zover: het jubileumjaar van jouw bedrijf! Deze feestelijke mijlpaal moet natuurlijk groots gevierd worden. Met onze 25 jaar ervaring organiseren wij de meest spectaculaire jubileumfeesten. Van kermisattracties tot vuurwerkshows, niets is te gek! Laat ons weten wat je leuk lijkt en wij zorgen voor een succesvol programma dat bij jou en je gasten past. We hebben de expertise in huis om van elk feest een onvergetelijke ervaring te maken. Laat ons jouw jubileumfeest organiseren en wij zorgen voor een event met WOW-factor waar je gasten nog lang over na zullen praten.

Jubileumfeest op eigen locatie

Waar vier je beter het bestaan van je bedrijf dan op eigen locatie? Creëer binding tussen je gasten en het bedrijf door deze bijzondere mijlpaal te vieren op eigen terrein. Beschikt het bedrijfsgebouw over een grote ruimte? Of breng je het jubileumfeest naar buiten op de parkeerplaats voor een heerlijke zomerse dag? Wij maken van welke locatie een feestelijk paradijs! Tip van ons: door gebruik te maken van een eigen locatie, bespaar je dankzij de WKR-regeling ook nog eens extra kosten. Kies voor een jubileumfeest op eigen locatie en creëer bijzondere herinneringen samen met jouw gasten.

Jubileumfeest met Puur* Events: een sfeerimpressie

Knallende lichtshows en een lucht vol ballonnen. Champagnetorens en entertainment tot je erbij neer valt. Bigger, better of best? Waar ga jij voor? Bekijk onderstaande cases voor een sfeerimpressie van bedrijven die jou voor gingen. Van afgehuurde kastelen tot parkeerplaatsen die omgetoverd werden tot kermis: Puur* Events maakt van jouw jubileumfeest een event om nooit te vergeten!

Cases van jubileumfeesten waar wij trots op zijn!

Puur Feesten

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid