• Kluwer – sportdag

  Uitdaging

  Wanneer je voor een klant meerdere keren een fantastisch event hebt georganiseerd, ligt de lat elke keer een beetje hoger. Dat was ook nu het geval. De uitdaging voor dit evenement: een spetterend strand / sportdag organiseren voor 250 personen.

  Doelgroep

  Medewerkers van Kluwer

  Puur* Effect

  Puur* neemt een kaal stuk strand en tovert dat om tot perfecte evenementenlocatie. Een tent met trendy Ibiza style meubilair, zitzakken voor het relaxte gevoel en voor de echte genieters worden er diverse hangmatten geplaatst. Het middagprogramma moet actief, maar relaxt zijn. Wat is nou leuker dan op het strand diverse beachgames te spelen. Puur* zorgt voor de allerleukste beachgames: beach volleybal, Flag-football, flingo, bubblevoetbal… noem maar op! Natuurlijk liep de strijd hoog op en werd tijdens de halve finale de knoop doorgehakt: wie is de grote winnaar?

  Special

  Puur* denkt overal aan. Het juiste meubilair, een slecht-weer scenario, het busvervoer. Puur* neemt de gehele organisatie uit handen en denkt met de klant mee. Het hoogtepunt van dit evenement: De gehele dag werd er met een Drone gefilmd. Zo heeft de klant een perfect beeld van deze fantastische dag!

  Video