• Ministerie Binnenlandse zaken – Toen en toekomst

  Uitdaging

  Congres voor 2000 personen op drie locaties in Rotterdam laten samensmelten. Alles op loopafstand. Informatief congres met een flinke scheut entertainment. Op het terrein van de Cruise Terminal Rotterdam, het Holland America hotel en het opleidingsinstituut binnenvaartschippers. Een vol en logistiek lastig programma. Aaneenschakeling van workshops, entertainment, voordrachten en vergadertijd.

  Doelgroep

  Klanten, relaties en personeel Ministerie BuZa

  Puur effect

  Locatie werd fictieve stad. Drie locaties werden verbonden door futuristische gouvernantes die actief de mensen begeleidden en informeerden. Elke locatie een eigen programma, sfeer, entertainment , workshops en afsluitende acts.

  Extra spannend: lunch niet op de wal, maar varend! Daardoor interactie en spontane ontmoetingen. Men kon kiezen uit twee schepen: toen of toekomst.

  Toekomst : James Bond-schip met bijpassende catering. Styling wit, strak, modern. Catering uitdagend en stijlvol symmetrisch. Toen: Oergezellig van top tot teen. Styling en entertainment ademt jeugdsentiment en ambacht. Catering vertrouwd lekker en heel veel.

  Special

  Opening: optreden op maat van Karin Bloemen. Fictieve burgemeester voor welkomswoord en openingsact. Badges hebben op de achterkant plattegrond fictieve stad. Niemand is verloren of verdwaald. Niet in de werkelijkheid of in gedachten. Effect was groots en goed. Ministerie was tevreden en effectmeting onder congresgasten was zeer hoog.