• Nuon – Strand feest

  Uitdaging

  750 personen een dag bezorgen die blijft hangen. Puur* heeft zich moeten overtreffen want er zijn al meerdere evenementen voor NUON georganiseerd.

  Doelgroep

  Medewerkers van NUON uit het gehele land.

  Puur* Effect

  Niet alleen heeft Puur* zich moeten overtreffen met het evenement, maar hebben zij echt het gehele evenement van a tot z geregeld. Zo ook het vervoer van kantoren door het hele land naar de feestlocatie in Almere. Ook al was je niet aan zee.. met dit evenement werd een echt “strand gevoel” gecreëerd. Verschillende strandactiviteiten en  relaxend met je voeten in het zand genieten van heerlijke, zomerse catering.

  Special

  Een deel van het Muiderstrand is exclusief gereserveerd voor deze groep. Er was niks op locatie en Puur* heeft dit om weten te toveren tot een gave feestlocatie. In samenwerking met NOC*NSF is er een workshop door bekende Olympische Sporters gegeven. Niet alleen sportief bezig zijn stond bij dit evenement centraal.. het ging ook om puur genieten. Massage, nagelstyling.. cocktailtje erbij. En als knallende afsluiter een Braziliaanse brassband en vuurwerk.