• Provincie Noord-Holland – Kerstborrel

  Uitdaging

  Ken je het Provinciehuis van Noord-Holland? Dat prachtige witte landhuis aan het groen, nét buiten de drukke binnenstad van Haarlem? Dat prachtige gebouw mochten wij van Puur omtoveren tot een Winter-Wonderland. De grootste kerstborrel sinds tijden.

  Doelgroep

  Alle provinciale ambtenaren en relaties. Rond de 1000 personen.

  Puur effect…

  De binnentuin van Paviljoen Welgelegen onderging een mega-metamorfose. Duizenden lichtjes, kerstbomen, kraampjes en gezang… alles in Charles Dickens-sfeer. Vers uit kantoor stapten de medewerkers in een wereld waar het hart snel warmer van werd. De donkere dagen leken plots een stuk lichter. En de kerstpakketten een stuk zwaarder dan de jaren daarvoor. Was het altijd maar kerstborreltijd.

  Special

  We zorgden voor echtheid. Dit evenement was leuker dan snel naar huis sprinten. Kelen werden gesmeerd met heerlijke warme glühwein en chocolademelk. Kraampjes lonkten de gasten uit hun dieetdip. Onze cateringkeuze was eerlijk en heerlijk. Voor elke smaak en calorie-level was er een favoriet recept en een bijzonder kraampje. Zin in snert met extra worst? Oud-Hollandsche poffertjes, hamburgers of hotdogs? MMMmmmmm. Of gezond terug in de tijd met oer-stamppotjes…precies zoals het bij oma smaakte? Er was genoeg en het was goed. Dat is eigenlijk niet speciaal. Maar gewoon logisch vinden wij.