• ROC – Meerdaags seminar

  Uitdaging

  Meerdaags seminar voor 100 personen. Organiseren van seminar met inspiratiemarkt, avondprogramma’s, styling en entertainment. Creëren van sfeer en belevingen waarbij creativiteit, samenwerking en scherpte goed gedijt.

  Doelgroep

  De managementlagen die elkaar (her)vinden.

  Puur effect

  Strakke organisatie en draaiboek met genoeg tijd voor ontspanning. Totaalbeleving van begin tot eind gericht op kwaliteit, samenwerking en kennis delen. Styling en organisatie van een echte markt waar iedere afdeling haar eigen product kan aanprijzen. De openingsact is een muziekexplosie waarbij ieder echt muzikaal deelneemt. Harmonie vanaf het eerste ogenblik. Avondprogramma is zowel actief als mediatief. Onorthodoxe acts door visueel interactief locatietheater. Klant was zeer tevreden. Het was boven verwachting zelfs.

  Special

  Goede balans tussen ‘strak’ en ‘los’ en scherpe dagvoorzitter Rocky Tuhuteru. Meerdaagse programma’s zijn intens. De uitdaging is het scherp en fris te houden. Hoe?Onze acts en uitdagingen. Voorbeeld: Vroege start laatste en zwaarste dag in lege congreszaal. Wat nu? Een spontane workshop Tai Chi. Samen leren in balans te zijn…ook onder druk. Zo wordt ook de laatste dag extra productief.