• Tesla – Bedrijfsfeest

  Uitdaging

  Niet één, maar twee spetterende evenementen organiseren voor hetzelfde bedrijf! Het doel was, per avond, de juiste sfeer creëren.

  Doelgroep

  5 maart: Relaties
  7 maart: Medewerkers met partners

  Puur* Effect

  Tesla is naar een nieuw kantoorpand in Amsterdam verhuisd en dit was de grand opening! Niet alleen kregen de medewerkers de mogelijkheid om het pand voor het eerst te bekijken, ook alle relaties. Puur* zorgde voor beide dagen voor de juiste sfeer. De juiste muziek werd op het juiste moment gedraaid, er waren verschillende mogelijkheden qua consumpties (waaronder een sappenbar en een coronabar) en men kon in de gameroom racen met gave auto’s (niet zo gaaf als de Tesla’s zelf natuurlijk). Heerlijk eten, goede muziek en een perfecte sfeer: alles wat nodig is voor een geslaagd evenement.

  Special

  Het nieuwe kantoorpand er nog spectaculairder uit laten zien dan het van zichzelf al is. Het kan lastig zijn om het “werkgevoel” tijdens een feest op eigen locatie los te laten. Puur* kan dit als geen ander! Niet alleen zag de locatie er anders uit dan anders, ook het entertainment raakte precies de juiste snaar.