• Universal Electronics – Relatie event

  Uitdaging

  Een driedaagse beursmarathon in Amsterdam? Wat geef je mensen die alles hebben meegemaakt? Avontuur of juist rust? In ieder geval een event waarbij de accountmanagers hun ding kunnen doen en de gasten wakker worden geschud. Want van drie dagen beurs word je een beetje appelig…

  Doelgroep

  Internationale klanten die voor jouw bedrijf moeten kiezen. Niet alleen deze avond, maar ook zeker de komende jaren.

  Puur effect

  Een event als nooit tevoren! Zelfs de doorgewinterde beursganger kan zich niet zo’n eventavontuur heugen. De Arena was onze speelplaats. En wat was het goed! Dobberen met stoere tjalken naar de Arena. Cirque du Soleil-ontvangst met magische steltlopers en vuurspuwers. En dan aanschuiven voor een diner vol impressies: soepfonteinen, damesacrobaten boven de tafel en een echte Ratt-Pack band.

  Special

  Gemaskerde enigma-oberessen in de bediening. Als afsluiting werd het gezelschap naar een volgende ruimte geleid. Daar volgde de lancering van het nieuwste ‘wireless control technology product’. Een cool ding… een afstandbediening die bewegingen vertaalt in commando’s. GENIAAL! Award-winning illusionist Farla bouwde een David-Copperfield show rond de presentatiefinale. Geen moment om weg te dutten na het diner. Een half uur lang OOoh’s en AAah’s.