Bedrijfsjubileum

Is jullie bedrijfsjubileum eindelijk aangebroken? Dit vraagt om een grootse viering. Door onze jarenlange ervaring snappen wij wat nodig is om van jullie bedrijfsjubileum een geslaagd evenement te maken. Lichtshows, optredens of attracties? Niks is te uitbundig voor een bedrijfsjubileum, de remmen zijn los.

Een onvergetelijk bedrijfsjubileum

Bedrijfsjubileum organiseren

Of een bedrijf nu 1 jaar, 10 jaar of 110 jaar bestaat: een bedrijfsjubileum moet onvergetelijk zijn. Je viert het immers maar eenmalig, zonder herkansing. Daarom organiseren wij een evenement waar je gasten nog jaren over napraten. Wordt het een feestavond, bijzonder dagprogramma of meerdaags evenement? Blijf je in eigen huis, huur je een externe locatie of vier je jouw jubileumfeest op meerdere plekken? Alles kan! Onze experts zitten vol ideeën voor concept, organisatie en uitvoering. Onze missie? Zorgen dat niemand jouw bijzondere mijlpaal vergeet!

Elk bedrijfsjubileum is uniek

25 jaar besta je maar één keer. 26 jaar overigens ook. Elk bedrijfsjubileum is uniek, dus zorg dat het telt. Met onze expertise in bijzondere events zorgen wij ervoor dat dit een jubileum wordt om nooit te vergeten! Lichtshow met vuurwerk of kermis met reuzenrad? Niets is te gek. Wij maken graag jouw dromen waar. We zorgen er persoonlijk voor dat dit bedrijfsjubileum een unieke beleving wordt die jouw gasten nog lang bij zal blijven.

Bedrijfsjubileum op locatie

Waar vier je beter het jubileum van je bedrijf dan op eigen locatie? Gebruik maken van eigen terrein creëert binding tussen je gasten en het bedrijf, en zorgt voor een positieve associatie met de locatie. De ideale plek dus om samen deze bijzondere mijlpaal te vieren. Van parkeerplaats tot kantine, wij toveren elke locatie om tot evenementen walhalla met spectaculair entertainment! Vier jouw bedrijfsjubileum op locatie en ervaar zelf de verbinding tussen jou en jouw gasten.

Bedrijfsjubileum en werkkostenregeling (wkr)

Naast de binding tussen gast en bedrijf, kent het houden van jouw bedrijfsjubileum meer voordelen. Groot voordeel van een evenement op eigen locatie is dat er gebruik gemaakt kan worden van de Werkkostenregeling (WKR-regeling)! Evenementen die gehouden worden op eigen locatie zijn namelijk onbelast. Jij betaalt als werkgever in dat geval geen belasting over de consumpties en het legt geen beslag op de desbetreffende ruimte. De WKR-regeling maakt jouw bedrijfsjubileum op eigen locatie dus extra voordelig!

Bekijk hieronder onze cases van bedrijven die je voor zijn gegaan!

Puur Feesten

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid