> Telefonisch contact? Bel ons op: 088-7887020

Hoe organiseer ik een kerstfeest? Zes gouden tips!

 13 november 2019
  1.041x bekeken
Hoe organiseer ik een kerstfeest? Zes gouden tips!

Leestijd: 3-5 minuten

Nog 42 dagen tot de kerst! Ben jij al aan het bedenken wat je gaat doen? Kersttijd is een mooie, fijne tijd. Brengt mensen samen. Maak deze kerst extra speciaal met een bedrijfsfeest voor jou en je collega’s. Leer elkaar beter kennen en sluit het jaar mooi af. Een productief nieuw jaar gegarandeerd. Maar, waar moet je allemaal aan denken bij de organisatie? Lees snel mijn zes tips!

De zes gouden tips..

1. De boodschap
Welke boodschap wil je op je collega’s overbrengen? Welk effect hoop je te behalen en wanneer is het voor jou geslaagd? Terugblikken en vooruit kijken, saamhorigheid stimuleren en/of nieuwe doelen bekendmaken. Dit wordt jouw uitgangspunt en houvast tijdens de organisatie.

2. Budget
Neem de tijd om te budgetteren. Welke activiteiten wil jij graag op je kerstfeest? En hoeveel van je budget wil je per activiteit maximaal kwijt? Zet het op een rijtje voor jezelf. De grote en de kleine posten. Nog een tip: reken een onvoorziene post mee. Onvoorziene kosten zijn er altijd, dus daar kun je maar beter direct rekening mee houden. Scheelt weer stress.

3. Locatie
Kies je voor een feest op eigen locatie of ga je op zoek naar een sfeervolle, bijpassende feestlocatie? De keuze is reuze en helemaal aan jou. Inspiratie nodig? Bekijk onze feestlocaties!

4. Uitnodigingen
Uitnodigingen zijn een must. Welke informatie moet er op een uitnodiging? De waar, wanneer (datum en tijd) en waarom. Ontwerp een mooi design en schrijf een enthousiasmerende tekst. Zo krijg je iedereen warm voor het feest. Wees op tijd. Vergeet ook niet om een deadline te stellen voor de aanmeldingen.
5. Eten en drinken
Liefde gaat door de maag. De catering voor jouw feest is dan ook erg belangrijk. Kies je voor een compleet diner, een buffet met open bar of kleine kerstsnacks die rondgebracht worden? Ook hierin heb je weer veel keus, laat je door Puur* inspireren.. Meedoen met de nieuwste trend? Organiseer een kerstmarkt met winterbarbecue!

6. Muziek
Entertainment en goede muziek maakt jouw kerstfeest compleet. Zorgt voor beleving. Huur een DJ in of speel zelf DJ met eigen afspeellijst. Maak het feest extra goed met een special act. Of heeft jouw team dat niet nodig en zijn ze zelf de ster van de avond? Dan is karaoke iets voor jullie!

Puur* helpt je graag..

Ik hoop je geholpen te hebben met deze tips. Puur* Feesten helpt je graag verder bij de organisatie van jouw (kerst)feest! Van A-Z. Speciale uitnodigingen, top locaties, special acts, heerlijk eten en drinken én geweldige muziek. De eventplanners van Puur* Feesten zijn expert in wat ze doen en willen alleen maar het allerbeste. Neem een kijkje op www.puurfeesten.nl of neem contact op via 088-7887020. Puur* geeft direct advies, een vrijblijvende offerte en neemt je zorgen weg. Een spetterende afsluiter van het jaar gegarandeerd!

Merry zorgeloze Christmas! 😊🎄