Feest op eigen locatie

Waarom ergens anders een feestje bouwen als een feest op eigen locatie geweldig is? Een externe locatie is natuurlijk ook te gek, maar het omtoveren van de eigen locatie tot een onvergetelijk feest kent zijn unieke magie. Verras je collega's door hun bekend terrein te veranderen naar een onherkenbaar feestterrein.

Een onvergetelijke beleving van loods tot kantine

Feest op eigen locatie

Soms is een feest op eigen locatie de beste keuze. Wat je ook te vieren hebt, gebruik maken van het bedrijfsterrein zal zorgen voor een positieve associatie met je bedrijf. Op welke plek dan ook zorgen wij voor een unieke beleving die je gasten nog lang na zal blijven. Van loods tot kantine; van elke locatie maken wij een feest-walhalla met oneindig veel entertainment en waanzinnige aankleding. Deze dag blijft je gasten nog lang bij!

Feest op locatie organiseren

Een feest organiseren op eigen locatie zorgt niet alleen voor verbinding tussen medewerkers, maar ook tussen hen en het bedrijf. Samen successen vieren en waardering naar elkaar uitspreken. Een goed feest zorgt voor gemotiveerde medewerkers en sterkte teams. Maar hoe maak je van jouw eigen locatie een indrukwekkend feesten-walhalla? Daar gaan wij voor zorgen! Wij organiseren jouw feest op locatie van A tot Z. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken een verrassend voorstel op maat, passend bij de doelstellingen van het bedrijf.

Belastingvoordeel bij een feest op eigen locatie

Het organiseren van een feest op eigen locatie is niet alleen zeer Coronaproof, het scheelt ook nog eens een hoop kosten. Over feesten die gehouden worden op eigen locatie betaal je dankzij de WKR-regeling namelijk geen belasting. Erg voordelig dus! Kies voor een feest op eigen locatie en creëer bijzondere herinneringen op eigen terrein met jouw gasten.

Puur Feesten

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid