Open dag

Een open dag omschreven in één woord: verbinding! Geef je klanten en andere relaties de kans om je bedrijf van dichtbij te leren kennen en in de watten gelegd te worden, versterk zo de onderlinge relatie. Geef ook de personeelsmotivatie een boost! Aan iedereen wordt gedacht tijdens dit uniek evenement, dus ook aan je collega's.

Een open dag die zorgt voor verbinding

Een open dag organiseren

Een onvergetelijke open dag organiseren? Dit is het ideale moment om anderen kennis te laten maken met je bedrijf of juist je relaties te versterken. Wij zorgen voor een open dag die boeit en bijdraagt aan de doelstellingen van jouw bedrijf. Van spectaculaire aankleding tot culinaire verwennerijen, wij organiseren het van A tot Z! Het resultaat? Een memorabele open dag waarbij iedereen wat dichter tot elkaar is gekomen.

Waarom een open dag belangrijk is voor je bedrijf

Een open dag geeft je klanten en relaties de mogelijkheid om je bedrijf op een feestelijke manier van dichtbij te bekijken. Ze leren je bedrijf beter kennen terwijl jij de kans krijgt om ze in de watten te leggen. Dit creëert verbinding en loyaliteit. Met open dagen kunnen niet alleen belangrijke relaties onderhouden worden, ook de personeelsmotivatie kan vergroot worden door familie uit te nodigen. Een open dag kent verschillende belangen voor jouw bedrijf, laat het aan ons over om deze dag tot een succes te maken! Dit speciale moment liever wat feestelijker indelen? Dan is een openingsfeest wat voor jou!

Hoe het programma eruit kan zien bij een open dag

Er komt veel kijken bij het organiseren van een open dag. Wanneer de doelgroep en gewenste doelstellingen van jouw open dag zijn bepaald, zetten wij het programma voor je in elkaar. Start de dag bijvoorbeeld met een rondleiding door het pand, waarna de gasten worden geleid naar de grootste ruimte voor een speech en toast. De foodmarket is geopend! Na een overheerlijke lunch is het tijd voor spectaculair entertainment. Wat lijkt je leuk? Wij vullen het programma van je open dag aan van begin tot eind, compleet naar jouw wensen en behoeften!

Puur Feesten

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid