Talen Vastgoedonderhoud

Open dag

De uitdaging

Een open dag organiseren voor medewerkers en hun gezinnen ter gelegenheid van de opening van het nieuwe kantoorpand, overdracht van het management en daarnaast ook het 90-jarige bestaan van het bedrijf. Daarom was het aan ons de taak om ervoor te zorgen dat alle drie de gelegenheden foutloos gevierd konden worden.

Geweldige uitstraling, activiteiten en fantastisch goed eten!

Zo maakten wij dit event tot een succes

De dag startte met een rondleiding door het nieuwe pand, waarna de hosts de gasten naar de feestzaal begeleidden. Hier kreeg iedereen een glas prosecco en begon het formele gedeelte: de overdracht van directeurschap, speeches en officiële opening van het pand. Daarna was het tijd voor een onvergetelijke beleving in eigen huis. Er was van alles te doen voor jong en oud: van nostalgisch entertainment als De Kop van Jut en een rodeostier tot VR-belevenis en Game Museum. Los op het springkussen of je nagels laten doen in de nagelsalon? Alles kon! Ook werd de foodmarket met heerlijke hapjes geopend: van BBQ bites tot friandises. Voor de kinderen een snoepbuffet, limobar, popcorn en poffertjes.

Puur* Effect

Kortom, dit event was driewerf bijzonder voor de gasten. Letterlijk, want drie mijlpalen werden gevierd: het 90-jarig jubileum, de overdracht van directeurschap van vader op zoon en de opening van het nieuwe pand. Hoe je dat bijzonder maakt? Met vuurwerk! Voor het officiële openingsmoment zorgden we voor een grote drukknop. Met het indrukken van deze knop was het pand officieel geopend en vervolgens genoten de gasten van feestelijk inpandig vuurwerk. Een kers op de taart!

Toch meer inspiratie nodig? bekijk dan de pagina met andere open dagen die wij georganiseerd hebben en waar wij enorm trots op

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Daisy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Daisy op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid