Adyen

Bedrijfsfeest

De uitdaging

Het jaarlijkse company event van Adyen is een enorme happening. Aan ons de taak om een evenement te organiseren voor jonge mensen die wel wat gewend zijn als het om events en entertainment. Dit betekende het succesvolle event van vorig jaar overtreffen en zorgen dat 750 energieke mensen zich geen moment vervelen. Hoe? Met verrassende activiteiten, meerdere locaties, origineel vervoer en een spetterend bedrijfsfestival als afsluiter!

Dankjewel voor jullie inzet om mijn collega's zo’n fantastische dag te geven!

Zo maakten wij dit event tot een succes

We begonnen met een vaartocht door Amsterdam naar de eerste locatie: het Olympisch Stadion. Hier stond een sportbeleving op maat klaar: het Adyen Tournament. Na de lunch konden de gasten het veld op voor een gezamenlijke warming up: een krachtige Haka clinic. Vervolgens was er keuze uit vele activiteiten. Van suppen tot skydiven, van mobiele escaperoom tot creatieve workshops. Om een ontspannen sfeer te creëren waren de activiteiten niet verplicht. Een scorekaart per team stimuleerde de gasten om op ontdekking te gaan. Het toernooi eindigde met een borrel, waarna iedereen in de bus stapte naar de volgende locatie.

Puur* Effect

Na een volle dag met grootse activiteiten was het zaak om de gasten te blijven imponeren. Onze oplossing? Een privé festival met foodtrucks, entertainment en muziek. Zo was er een Magic House en schiettent, “kwallenmeisjes”, een Chinese draak en vuurspuwers. Ook konden de gasten los in de Silent Disco, karaoken in het Café Holland en de smaakpapillen verwennen met proeverijen. Daarnaast zorgden we voor muzikaal entertainment op hoog niveau: coverband The Royals, een spetterend zangoptreden van Shirma Rouse en een spetterende act van DJ-MC-Percussie-Sax formatie The Big Four.

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Daisy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Daisy op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid