Matrix Fitness

Relatie evenement

De uitdaging

Organiseren van een informeel relatie evenement dat blijft hangen bij (potentiële) klanten.

Mede dankzij Puur* Events was het ontzettend geslaagd!

Zo maakten wij dit event tot een succes

Indruk maken op relaties of klanten? Dan moet een evenement tot in de detail kloppen. Het begint met een stijlvolle entree, geheel aangepast aan thema en doel. Op dit Back to the Future event werden de gasten onthaald door space hostessen op eenblauwe loper. Al tijdens binnenkomst zorgde de DJ voor een passende muziek. Het evenement opende met een acrobatiek act van voormalig turnkampioene Renske van Otterloo. Na deze wervelende start werd er gedanst, vermaakte het gezelschap zich met betoverende acts van de table magician en brachten de saxofonist en zangeres een opzwepende beat.

Puur* Effect

Als de gasten zich eenmaal vermaken dan is het prima, toch? Wij gaan liever voor een extra effect om de gasten nog één keer te verwennen. Zo openden we tijdens deze klantendag halverwege de avond nog een luxe cocktailbar. Naast een bijzondere smaaksensatie waren de cocktails door de doordachte garnering en presentatie een traktatie voor het oog. Van Gin Tonic tot Cuba Libre: de cocktails brachten het event tot hoger niveau. Net dat extraatje die de gasten onthouden.

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan de pagina met andere relatie evenementen die wij georganiseerd hebben en waar wij enorm trots op zijn.

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Daisy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Daisy op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid