Palletcentrale

50-jarig jubileum

De uitdaging

Organiseer een onvergetelijk jubileumfeest voor het personeel, familie, zakelijke relaties en vrienden. Dit moet niet zomaar een feestje worden, maar een event waarbij iedereen meegenomen wordt in verhaal van de 50-jarige Palletcentrale. Een event dat raakt en verbindt. Er moet teruggeblikt worden naar de start van het bedrijf, maar ook naar het heden en de toekomst. Ook het gevoel van trots moet in het event naar voren komen. Een mooie uitdaging die wij niet uit de weg gaan.

Wij hebben een geweldige dag en avond gehad!

Een jubileum

In 2016 organiseerde Puur* Events al eerder het personeelsfeest op eigen locatie van de Palletcentrale. Een personeelsfeest met teambuilding, sportieve activiteiten, lekker eten en divers entertainment. Nu in 2019 moesten we een paar stappen verder vanwege het 50-jarig bestaan. Uiteraard doen we dat heel graag!

Eventcommunicatie

Maanden voor aanvang van het event informeerde Puur* het personeel en relaties van de Palletcentrale over het feestjaar en werd er stil gestaan bij wat bereikt is. Men werd middels een uitgedacht communicatieplan meegenomen in de voorpret.

Intieme start

Op de dag zelf organiseerden wij tijdens het middagprogramma diverse activiteiten voor het personeel, partners en kinderen: Een stormbaan, schermworkshop, Archery Tag, Action Painting en vele andere uitdagende  spellen. Ook aan de “kleintjes” werd gedacht: Puur* plaatste een springkussen, een mini bioscoop, knutselhoek en verzorgden wij zelfs een oppas service. Onbezorgd genieten voor iedereen tijdens deze feestelijke dag.

Het optreden van Jan Smit was echt top

Spetterende avond

De middag liep geleidelijk over in de avond. Alle zakelijke relaties, familie en vrienden voegden zich bij het personeel voor de opening van het feest, dat startte met een foodtruck festival. 12 verschillende foodtrucks stonden op het terrein opgesteld om alle 600 gasten te voorzien van een divers aanbod aan overheerlijke gerechten. Daarna was het tijd voor feest! De deuren van de “Palletcentrale Club” werden geopend. De loods was omgebouwd tot een hippe club! De muziek werd verzorgd door de band HotTown. Het optreden van de band werd afgewisseld met een optreden van de Divas of the World. Als klap op de vuurpijl werd de avond afgesloten met een optreden van niemand minder dan Jan Smit. Een WAANZINNIG, onvergetelijk jubileum.

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Edward

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Edward op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid