Adyen

Bedrijfsfestival

De uitdaging

Voor de derde keer op rij mochten wij het jaarlijkse company event van Adyen organiseren in de vorm van een bedrijfsfestival. Waardoor het aan ons de uitdagende taak was om de twee voorgaande evenementen te overtreffen. Een uitdaging, maar één die wij niet uit de weg gaan. Wat dit voor ons betekent? Out of the box denken, verschillende WOW-effecten creëren en vervolgens er voor zorgen dat 950 energieke fanatiekelingen niet verveeld raken. Een sportief dagprogramma, een fantastisch festival (incl. kermisattracties) en vervolgens een knallend feest als afsluiter!

Het was weer fantastisch

Sportieve ochtend

We begonnen de dag met een heerlijke kop koffie, vers gemaakt door onze barista die op de kade de groep opwachtte. Daarna ging de groep per boot naar Forteiland Pampus. Na een korte overtocht, kon het programma pas echt beginnen. Eerst werd de dag gestart met een Army Drill om even goed wakker te worden. Daarna waren er verschillende activiteiten waar de gasten vrijblijvend aan deel konden nemen: van een zeepkistenrace tot schermen en van een wijnproeverij tot RIB varen. De middag eindigde met een borrel, een korte overtocht per boot terug naar het vaste land om vervolgens per touringcar bij Sugar City te arriveren.

Een echt festival

Na de sportieve middag was het daarna tijd voor een feest! Het parkeerterrein van Sugar City was omgetoverd tot festivalwalhalla. Het was zoals een festival hoort te zijn én beter! Een goede DJ, verschillende foodtrucks,  Silent Disco, een Karaokecaravan, diverse kermisattracties (met o.a. een polyp, grijpmachines en een draaimolen) en nog veel meer!

waanzinnige avond

We begonnen het avondprogramma met hét finalespel. Wie gaat er met de winst vandoor? Een spannende kamelenrace was wat volgde en zodra de winnaar bekend was, kon de champagne worden geopend. Rond 22:00 uur werd de groep uitgenodigd om naar binnen te gaan voor een knalfeest met de band Session. Ook een medewerker van Adyen heeft een plekje op het podium gekregen om zelf een set van 45 minuten te draaien. De avond werd uiteindelijk afgesloten door een bekende DJ uit de scene en de voetjes gingen van de vloer!

Toch meer inspiratie nodig? bekijk dan de pagina met andere succesvolle bedrijfsfestivals die wij georganiseerd hebben en waar wij enorm trots op zijn.

Puur Feesten

Dit evenement is georganiseerd door Daisy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel Daisy op 088-7887020. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons via:

Zin in tips en inspiratie? Schrijf je nu in voor de Puur* nieuwsbrief.

Puur Events © 1996 - 2024 | Algemene voorwaarden  |  Privacybeleid